Boligventilation til private

Overvejer du muligheden for at få en bedre boligventilation? Hos AIR POINT har vi stor ekspertise med ventilationsanlæg, og vi hjælper gerne dig med et nyt boligventilationsanlæg.

Vi tilbyder både salg og montering af anlæg i etplanshuse. Derudover tilbyder vi service og reparation af ældre anlæg. Vi servicerer boligejere i blandt andet Odder, Skanderborg, Horsens og omegn.

Få et bedre indeklima og undgå fugtskader

De fleste ved, at det er vigtigt med god ventilation i boligen, hvis man vil have et sundt indeklima, 

og hvis man vil undgå fugtskader. Det kan ske med enten naturlig eller mekanisk ventilation.

Fordelene ved et anlæg

Udover en emhætte består mekanisk ventilation af et ventilationsanlæg, som suger gammel og fugtig luft ud, og som tilføjer ny og frisk luft. Dermed er der ikke længere behov for naturlig udluftning.

Anlægget sørger selv for at udskifte luften, så du får et godt indeklima. Dertil kommer, at anlægget genbruger varmen i den luft, der suges ud, så der kun bliver et lille varmetab på udskiftning af luft.

Vi starter altid med at give professionel rådgivning om boligventilation, når vi mødes første gang. Dermed sikrer vi, at du vælger den bedste løsning til dit hjem. Du kan med andre ord forvente en dedikeret service og en professionel tilgang til opgaven. Samtidig kan du forvente høj kvalitet i vores arbejde.

Kontakt os for at høre mere om boligventilation

Du er velkommen til at høre mere om boligventilation og om vores priser. Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for montering af et boligventilationsanlæg.

Ring på: 30 54 19 11

Send os en e-mail

Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.


Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos AIRPOINT glæder vi os til at høre fra dig.

Telefon

30 54 19 11

Adresse

Fenstenvej 17, 8300 Odder

AIRPOINT – CVR: 42145742

Skriv til os - Det tager kun to minutter

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​