Industriventilation, industriudsugning og emhætter

Leder du efter en specialist i industriventilation? Hos AIR POINT har vi specialiseret os i mekanisk ventilation og udsugning, herunder emhætter og lignende.

Vi leverer ventilationsløsninger til alt fra restauranter og storkøkkener til butikker og industri. Mange af vores kunder er virksomheder i blandt andet Odder, Skanderborg, Horsens og omegn.

Udskiftning af luft og begrænsning af luftforurening

Vi tilbyder både rådgivning, salg og service samt reparation. 

Det kan være alle former for industriventilation og industriudsugning til produktionshaller, salgslokaler, opholdsarealer og så videre.

Udvalget af industriventilation

Vores udvalg af udsugningsmotorer er velegnet til blandt andet restauranter og storkøkkener. De kan også anvendes i forbindelse med arbejdsprocesser i industrien.

Vores udvalg inden for industriventilation er velegnet til alt fra montering af køle- og fryserum til produktionshaller, hvor de kan anvendes til at skabe almindelige ventilation. De kan også anvendes til at forebygge og begrænse luftforurening.

Vi er gerne med hele vejen, hvis du enten skal have et nyt anlæg, eller hvis du skal have udskiftet det gamle. Vi giver professionel rådgivning om alt fra tekniske specifikationer til priser på de forskellige anlæg og installationer.

Herefter sørger vi for levering og installation. Derpå varetager vi gerne den løbende vedligeholdelse, service og reparation. Du kan naturligvis forvente et professionelt arbejde, en høj kvalitet og en dedikeret service.

Kontakt os for at få information om industriventilation

​Du er altid velkommen til at få mere information om, hvad vi tilbyder inden for industriventilation og industriudsugning, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede ventilationsløsning.

​​

Ring på: 30 54 19 11

Send os en e-mail

Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.


Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos AIRPOINT glæder vi os til at høre fra dig.

Telefon

30 54 19 11

Adresse

Fenstenvej 17, 8300 Odder

AIRPOINT – CVR: 42145742

Skriv til os - Det tager kun to minutter

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​